biciklizés

2009.05.05. 09:02

A hétvégén Bátor elgázolt egy biciklist a bicikli-úton. Éppen Sz.-el kergetőzött, amikor jött egy biciklis teljesen szabályosan, meglátta Bátort, satufék, már majdnem megállt amikor Bátor beleszállt az első kerekébe. Bátor mintha mi sem történt volna, rohant tovább (szerintem észre sem vette) viszont a bicikli kereke 90 fokkal elfordult, de oly módon hogy a kormány maradt a helyén, mintha egyenesen állna a kerék továbbra is.
Én udvariasan elnézést kértem, a fószer megjegyezte, hogy nem történt semmi, csak a kormánya elgörbült. A sors fintora, hogy ha én találkozom a kerékpárúton kutyával biciklizés közben akkor én vagyok a legkevésbé toleráns...nyilván mert Bátorból indulok ki :)

 

 6 hónaposan, kioktatás közben:

A bejegyzés trackback címe:

https://bator.blog.hu/api/trackback/id/tr701103649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Linorka 2009.05.05. 09:12:51

Bátornak úgy látszik sokkal, de sokkal fontosabb dolga akadt, mintsem azzal foglalkozzon, hogy valakinek elgörbítette a kormányát...

Falkavezér · http://bator.blog.hu 2009.05.05. 09:19:44

@Linorka: Ez így van... pedig ha nem kellett volna sürgősen megkergetni Szelimet, borzasztóan sajnálta volna a dolgot :D

Linorka 2009.05.05. 17:48:58

@Falkavezér: Egész biztosan..tán még segített is volna helyre tenni azt a fránya kormányt, ami pont az ő útjába állt.. :)
süti beállítások módosítása