Tomaj beszervezése

2009.05.03. 23:21

Tomaj Nikolaj hasonszőrű barátja, csak ő már 14 hónapos. Bátornak elég szokatlan volt, hogy neki kellett szlalonozni kutyalábak között, de egyszerűen nem lehet zavarba hozni...
Tomaj valami egészen elképeztő fizikai adottságokkal bír. Legjobban a nyáltermelése nyűgözött le. Szerintem még a BBC emlősállat-kutató csoportja is eksztázisba esne, ha ezt látná. Valami egészen csodálatos: 10 perc leforgása alatt minimum 5 liter nyálat terített szét a földön, Bátoron és rajtam (én hál' Istennek esőkabátban voltam, Bátort a játék után meg beküldtem a Dunába...). Most értettem meg egyébként, hogy mitől burjánzik úgy a börtön előtt az a  füves rész ebben a nagy szárazságban.

Ha én lennék Tomaj gazdája*, Vaterán vennék valami leselejtezett fogorvosi nyálelszívót és egy terepes babakocsira heggeszteném, akksival együtt, majd Tomaj után kötném. Tomajt nem nagyon akadályozná a mozgásban, egy egész fogorvosi rendelőt is elhúzna...



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*remélem hogy rosszul vettem ki, de itt nem a konzervatív ember-kutya hierarchiáról beszélhetünk. Ui.: Tomaj egész biztosan úgy gondolja (tudja), h ő a falkvavezér, pl a nappaliban alszik a kanapén és akkor jönnek le sétálni a Duna-partra, amikor neki van kedve. Viszont vigyáz a nőre, hiába a falkavezérség komoly felelősséggel jár.

A bejegyzés trackback címe:

https://bator.blog.hu/api/trackback/id/tr361101340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Linorka 2009.05.03. 23:51:18

Lehet, hogy az árvíz is Tomajnak köszönhető...:) Túl sokat időzött lent a parton :)

Falkavezér · http://bator.blog.hu 2009.05.04. 13:05:35

@Linorka: Ez eszembe sem jutott... Amúgy láttad hogy süt az értelem Bátor képéről? :)

Linorka 2009.05.04. 16:36:25

Látom látom :) Még a nyelve is kint maradt a csodálkozástól :)
süti beállítások módosítása