Borisz boci

2011.08.02. 23:15

Van a Duna-parton egy 8 hónapos, 60 kilós középázsia, aki pont akkora, úgy néz ki, úgy viselkedik, úgy mozog, mint egy 2 hónapos borjú, a magyar tarka fajtából: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nagy öröm amikor összetalálkozunk, ui ő mindenkihez odarohan (figyelmen kívül hagyja a hívó szavakat, pont mint egy borjú...megindul, begyorsít, de úgy hogy még ő sem tudja hogy a következő pillanatban merre fog kanyarodni...), a többség azonban elmenekül előle, de mi, harcosok nem! Kicsit olyan mint Süsü. Mi azért örülünk neki amúgy, mert Bátor le tudja rajta vezetni a heti stresszt, minden következmény nélkül (kecses testfelépítésének köszönhetően kárt nem nagyon tudunk benne tenni, zsenge korából adódóan meg még nem meri Bátort bántani...)

A bejegyzés trackback címe:

https://bator.blog.hu/api/trackback/id/tr903121558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása