izzókészlet

2011.05.03. 20:18

Péntek este Bátorral útrakeltünk kirándulni. Hamarosan megállított minket négy darab rendőr. Tulajdonképpen örülnöm kéne, hogy ilyen agilisan, nagy erőkkel végzik a munkájukat, ha már úgyis én fizetek ezért a szolgáltatásért az adómból. És ilyenkor jön a DE: De sajnos nem égett a jobb első fényszóró és természetesen az izzókészlet megint hiányos volt... Jó, mondom ha Bátor szépen meghúzza magát hátul és nem veszik észre, akkor az se fog feltűnni nekik, hogy nincs kutyarács még mindig, tehát ha minden jól megy 5-10 ezerből kijövünk.
Odajön az egyik arc az ablakhoz, én előzékenyen lehúzom, kéri a papírokat, én illedelmesen odaadom és abban a pillanatban amikor érte akar nyúlni, Bátor szépen a bal vállam felett hátulról kidugja a kis okos buksiját az ablakon és elkezd hörögni. A rend őre elrántja a kezét, majd megkér hogy szálljak ki a gépkocsiból.
Fasza, 20 ezer. És ahogy ezt átfutott az agyamon és szépen kiszálltam, kb 100 méterre tőlünk részeg gyerekek sörös üvegeket kezdtek el hajigálni :D.
Gyorsan a kezembe nyomták a papírjaimat, majd odasiettek a kölykökhöz és a konfliktuskerülő rendőr félvállról annyit vetett oda, hogy cseréljem ki az izzót.. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://bator.blog.hu/api/trackback/id/tr652875418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása