örömpisi v2.0

2010.08.27. 10:42

Bátor mind a mai napig bepisil örömében, ha eltűnök egy hétre és egyszer csak váratlanul megjelenek. Ezen művelet közben vagy felugrik rám és nyávog sípol, enyhébb lefolyású esetben csak bepréseli magát a két lábam közé és nyávog sípol...
Tegnap viszont kidolgoztam egy módszert ruháim tisztántartására: odamegyek a kerítéshez és megvárom míg magához tér az eufóriából, csak aztán lépek be a kertünkbe...

Szerző: Falkavezér

2 komment

Címkék: bátor

A bejegyzés trackback címe:

https://bator.blog.hu/api/trackback/id/tr582251447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bella65 2010.09.03. 16:32:42

És hány órát álldogálsz kint?

A sipolást én is ismerem, Bellus is úgy nyivákol mikor megjövünk, bár neki mindegy milyen kis időre is megyünk el, fogadni igy fogad bennünket.

Bocsi most azért nem irok gyakran, mert épp felújitás van nálunk, hatalmas a kupi, persze Bellus elég nehezen viseli, hogy napközben a kenelben kell lennie, mert hát ugye elég vad és még megenné a melósokat!

Falkavezér · http://bator.blog.hu 2010.09.07. 14:02:04

@Bella65: Igen, a nyávogás mindig van, pisilés meg csak akkor, ha több napra eltűnünk...
süti beállítások módosítása