nők

2010.08.02. 11:13

Ha egy nő bekerül egy férfi társaságba, mindig felborítja a megszokott rendet. Erre tökéletes példa Csöre. Először is van a férfi társaságunkban egy Balu, cca 60 kiló tömény erő. Időt és idegeskedést nem sajnálva Bátort és Balut összeszoktattuk: elértük hogy fél napokat együtt őrizzék a házat bárminemű egymás közti interakció nélkül. Nagyon okosan kölcsönösen kitértek egymás útjából, úgy, hogy még egymásra sem néztek. Konkurálás csak abban mutatkozott, hogy minden sarkot nagyjából 30 szekundumos időközönként felváltva szignóztak.
Aztán ugye belibegett köreinkbe Csöre, a kis törékeny nő, azzal a feltett szándékkal, hogy férfit szerez magának (tipikus...). Egyből gondoltam, hogy baj lesz, még akkor is, ha Csöre nincs közvetlenül Balu és Bátor területén. De hát hiába is szóltam Lupitának, ő csak nagyvonalúan legyintett: "ugyan kérlek, eddig is jól megvoltak eztán is el lesznek...". Este indulás előtt persze egymásnak estek, még szerencse hogy nem akaszkodtak össze, inkább csak pofozkodtak és a hangjukkal csatáztak.

A bejegyzés trackback címe:

https://bator.blog.hu/api/trackback/id/tr72192861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lupita 2010.08.02. 13:45:31

Nem is lett gond belőle. :))

Falkavezér · http://bator.blog.hu 2010.08.02. 13:58:42

@Lupita: Szóval szerinted nem gond, hogy Bátor orráról hiányzik a gyönyörű szőr?

Bella65 2010.08.02. 18:25:53

Hát bizony ezzel számolni kell, ha két kan kutyusotok van!
Amúgy meg ennyi kell a harci kedvnek, bár ronthat a két kutya közti helyzeten, ha nem kezelitek Ti le az efféle reakciókat náluk.
Látom Csöre hazament, remélem többet nem hagyják elcsavarogni, mert ez nőstény vizslakutyákra azért nem igazán jellemző.
Ha nagyon szeretnél kisvizslát, nagyon sok kutyus van aki szeretne jóhelyre kerülni. Ha úgy gondolod, hogy szeretnél nézz el a www.vizsla.hu oldalra, ott a hirdetésekben sajnos elég sok kutyus van!
süti beállítások módosítása